oklokatankar.blogg.se

Ny medicin!!!
Innan Jul så hade jag ett psykbryt och min sjuksköterska på vuxenpsyk bestämde att jag skulle in på hispan. 
Jag gjorde som hon sa och bad mamma köra dit mig. Jag gillar att vara där. Jag känner mig trygg där och vet att dem är där för att hjälpa mig. Nu mins jag inte riktigt men jag tror jag var där i 4-5 dagar. 
När jag kom hem så ordnade dem på vuxenpsyk att jag fick ett samtal med deras överläkare. 
Han var helt kanon och helt galet bra på att förklara. Vi pratade om min medicin och vad den ska göra och inte göra. Sen förklarade han noga vad en depression gör eller kan göra mot en människa.
Jag kände igen mig i mycket och vi kom bra överens. 
Jag var lite osäker på hur jag skulle reagera på den nya medicinen så jag väntade med att ta den till dagen efter julafton.
Bieffekterna som jag fått av den är munntorrhet, bortblåst sexlust, ingen hunger och en jävla massa överskottsenergi. 
Jag kan leva med munntorrhet det finns lösningar till det och jag ska inte ha sex med någon nu ändå. Matlusten är lite knepig men bara jag äter minst ett mål mat om dagen så ska det nog gå bra.  
Och överskottsenergin ser jag bara som possitivt, jag får så extremt mycket saker gjort. 
Ska jag vara ärlig så påminner den lite om tjack/amfetamin ruset. 
Det kanske kan vara lite oroligt men så som jag mår nu har jag inte mått på jävligt länge. Mitt tålamod har förbättrats och andra bilister är inte rövhattar lika mycket längre. Jag har inte lärt mig att tycka om bmw bilister än men det kanske kommer nu 2019. 
Jag och min ordinarie läkare på vuxenpsyk ko minte överrens om vilken medicin jag ska ta bort så nu käkar jag voxra, sertralin och strattera men jag hoppas på att få träffa överläkaren igen och prata om att ta bort en eller två. 
 
Det var ett tag sedan jag spelade xbox nu, jag kände att det tog över mitt liv så jag bad en vän att ta det några dagar så jag kunde fått gjort något annat. 
Det är 3-4 veckor sedan, jag har haft det hemma i nästan 2 veckor men har fortfarande inte haft lust att koppla in det. 
Men det går ju ingen dirrekt nöd på det, jag är lite sugen på att spela Borderlands 1,2 och 3. Men ettan ligger på mitt xbox360 och det startar inte. Och MIcrosoft är nog inte så sugna att ge det till mig. 
Jag är sugen på att spela Battlefild V också och Minecraft. Jag får nog ta tag i det i morgon verkar det som, för att stilla min spelhunger. 
 
Denna julen har varit lugn och skön det var bara jag, mamma, Jens och Zaker.
Pappa är på retreat där han förhoppningsvis får lära sig att varva ner. 
Dem dagarna från efter min lilla tur till hispan har verit riktigt bra. 
Familjen spelade spel, jag lärde dem att spela skipoo och Jens hade med sig ett spel som han köpt på black friday rean Cards Against Humanity, jävligt roligt på sina ställen. 
Jag blev färdig med mitt pepparkaksbygge. I år blev det Darth Vader's Tie-fighter. 
Den blev jäkligt bra, Haggis måste ha varit avundsjuk på den eller något för dagen efter så låg den på golvet i flera delar. 
Nästa år borde jag gör en AT-ATrustning till Haggis, borde redan nu börja skissa på den. 
Nu i mellan dagarna har jag löst formelen till det perfekta ägget, koktid 6.5 minuter eller mindre. På 6,5 blir det lite krämigt i mitten. 
Igår blev jag tvungen att städa efter att ha levt i smuts och missär i typ 6 veckor. 
det var fullt med dammråttor som Haggis kunde leka med plus att jag hade någon stans tröttnat på hur det såg ut och sluta bry mig och börjat slänga torrt skräp på
golvet. Godispapper typ. 
Och såna där klämmor til brödpåsar och pinnarna som sitter på äpplen, det blev Haggis favorit leksaker så det var ju inte helt illa ändå.
 Mamma nämnde för några dagar sedan att jag hade fått en kulmage. 
Och det kan nog vara korrekt, jag har blivit lite fet nu under min ledighet.
Mina byxor passar snart inte och jag har väldigt få mjukiskläder. 
Och med min ekonomi känns det smartare att börja träna än att köpa massa nya kläder.
 
Så ett nyårslöfte kommer vara att börja röra på mig mer, något i stil med några joggingrundor i veckan. Det borde finnas en app med förslag på rörelser jag kan göra i hemmet för att bli smal igen också. 
Varje morgon eller ibland under nätterna så har jag vaknat upp av att jag pratar. 
Så nu natten som var så har jag spelat in allt ljud från natten på en app på telefonen. 8 timmar blev det.
40 minuter in så börjar jag snarka och det verkar fortgå hela natten, jag är halvvägs in i inspelningen nu. Runt lite innan 2 timmar så sa jag ett bestämt "FAN" och lite mummel sen över gick jag till snarkningarna igen. Jag snarkar rätt högt på sina ställen och andas tungt mellan snarkningarna. 
 
Jag hittade faktiskt nya fina köksknivar på lidl nu i mellandagarna, såna med olika färger. Jag hade glömt hur det var att laga mat med riktigt vassa knivar och hur ont det kan göra att slinta och skära sig med riktigt vassa knivar. Men nu har jag lärt mig det på flera ställen på handen och är förhoppningsvis färdig lärd på det. 
 
Nu ska jag pyssla med problemlösningar av olika grejer i min lägenhet. 
 Och kanske äta något. Igår när jag var på coop så hade dem massa olika frukter från andra länder, frukter som dem vanligtvis inte har.
Dem var rätt dyra men jag blev ju som vanligt onaturligt nyfiken, nu ska jag testa en som heter Pitahaya. Igår så testade jag Rambutan, Mangostan och Litchi det var iallafall dem jag var mest nyfiken på... BLÄÄÄ!! Alla var slemmiga och inte goda alls, konsistensen påminde om färska ostron och smaken var bara äcklig. 
Fast det är nog stor skilland på exotisk frukt som fraktats hit och på den man tar dirrekt från plantan. 
Zaker har iallafall sagt att bananer smakar mycket bättre där dem växer än vad dem gör här. Det gjorde mig väldigt nyfiken på det också. 
Vi får se vad framtiden har att erbjuda.
Kram