oklokatankar.blogg.se

Städat och gjort fint i rökrutan.
Jag är så jäkla snurrig dessa ect morgonar 😄. Glömmer att jag får min medicin och jag glömmer av att jag har fått Ipren tidigt på morgonen i förebyggande syfte.
Jag glömmer fan av samtalen jag har med personalen också. Nu när jag tänker efter så har jag bestämt med personalen att jag ska på permission lördag till söndag. Och under permissioner ska jag dra ner till torget och kika på blommor. 🌻🌼
 
På tal om blommor jag segrade på två auktioner på tradera. Dem var klara i natt eller i morse. Sticklingar palettblad en Black Dragon, en China Rose och den sista hette koppar. 
Väldigt festligt 🌺
 
Ännu mer på tal om blommor och utemiljöer idag har jag och en ur personalstyrkan gått lös med saxar på buskarna i rökrutan. 
Vi fyllde 3 stora svarta säckar. 
Jag älskar att gå barfota, saknar att känna gräsmattan under mina fötter. 
Har jag otur nu så känner jag måsskiten sila sig mellan tårna. Vi måste nästan spola av stenytorna varje dag. Fast nu håller dem på med flygövningar hela dagarna så snart så lyfter dem nog. 
 
Nu är det utfodring igen, jag är egentligen inte ens hungrig. Men jag får väl trycka i mig några bitar iallafall. Sen lite senare ska jag nog hoppa upp på träningscykeln. 
Få ordning på kulmagen, den ser inte bara kul ut den är kulig också 😎
 
Juste ja jag spöade personalen i skitgubbe igår. Sen spelade vi något singalong spel gissa låten eller melodin. Det var kul men svårt. När det var en riktigt lätt melodi så sa dom att "klarar ni inte denna så måste gå in på era rum" 😂
 
Jag hade även tur i triss igår, jag vann 110 kr 😎 ska köpa nya lotter i morgon. 
Kan kalla det tur att maten var god också, plötsligt händer det. 
 
Slut på det roliga.
Kram kram