oklokatankar.blogg.se

Permission vid det stora blå.
Segerrik dag, jag lyckades få ett läkarsamtal som i sin tur ledde till permission. Men först bjöds det på kålpudding som jävligt god. Jag åt upp allt utom morötterna, dem hade samma färg som morötter ska ha men var helt smaklösa. Blää. Blää. Blää. 
Sen blev jag utsläppt genom slussen och hittade snabbt till min vackra Skoda❤. 

Det var faktiskt rätt skönt att komma hem en sväng. Och det hände en schysst grej när jag kom innanför dörren. Det har ju varit snuskigt varmt idag. Min första tanke var att jag skulle ta mig ett svalkande glas flädersaft. 
Det blev ett exploderade exemplar av flädersaft. Och jag blev så rädd att jag var tvungen att gå och bajsa. 
Det har aldrig hänt förr iallafall inte i vuxen ålder. 
Och nu har jag ju det dokumenterat också, kan inte bli bättre än såhär. 

Jag kände mig så smart, fri och miljövänlig när jag ställde Skodan❤ hos mina päron och promenerade sista biten till havet. 
Klart som korvspad att det var det enda rätta att göra. Så här i efterhand så ångrar jag mitt val av att vara barfota jättemycket. Det initiativet togs vid 14 - 15 tiden och nu är den typ 1800. Det gör alltså ont fortfarande. Det gör jävligt ont, jag önskar jag hade en glassbox gärna knäck sia glass att köra fötterna i... Bränna sig under fötterna kan vara det värsta stället att bränna sig på. 

Så har jag märkt att jag är fet också. Det är hispans fel. Inte så att hispans mat är as god men dem matar oss hela tiden. Man hinner inte bli hungrig mellan måltiderna. 

Nu ligger jag i en hängmatta i Falkenberg och gottar mig och om sisådär 12 timmar ska jag få narkos igen i följd av el genom min livliga hjärna. Ungefär som den shocken 
Darth Vader delar ut i valfri star wars film. Jag orkar inte nörda ner mig för mycket just nu. Det ser fan ut som att det blir svalare kanske till och med lite regn och rusk. 
Fuck this shit Kram